Volledige ICT ontzorging voor bedrijfsverzamelgebouwen

Wij zijn de ICT specialist voor bedrijfsverzamelgebouwen

Voor veel (beginnende) ondernemers is een kantoor huren een hele stap. Bedrijfsverzamelgebouwen bieden voor hen een oplossing bij uitstek, door ondernemers niet alleen collectief te voorzien van werkruimte en faciliteiten maar ook door waardevolle kennis bij elkaar te brengen. Deze moderne manier van werken groeit enorm aan populairiteit. Echter introduceert dit een set aan bijzondere uitdagingen op het gebied van ICT. Wij kennen die uitdagingen als geen ander en zijn specialist op het gebied van ICT voorzieningen voor bedrijfsverzamelgebouwen.

[one_half]

Betrouwbaar Internet met ruime bandbreedte

De basis voor alle ICT oplossingen over IP voor een modern bedrijfsverzamelgebouw is een betrouwbare, stabiele en veilige Internetverbinding met ruime bandbreedte. Wij kunnen te allen tijde de meest snelle Internetverbinding leveren op jouw locatie, zodat een volledig kantoorpand met meerdere bedrijven kan worden voozien van voldoende bandbreedte. Indien gewenst verdelen we de bandbreedte, of kennen we bandbreedte specifiek toe aan afnemers.

[/one_half][one_half_last]

Netwerkbeheer & veiligheid

Van bekabeling tot fiewall en van glasvezel tot printeraansluitingen. We kunnen gebruik maken van reeds aanwezig netwerkinfrastructuur of moderniseren van wat aan vervanging toe is. Uiteindelijk zorgen we voor volledige ontzorging op het gebied van netwerkbeheer en de veiligheid van de data die daar overheen gaat, inclusief Wifi punten en dedicated IP-adressen of snelheid voor de gene die dat nodig heeft.

[/one_half_last][one_half]

Managed Wifi

Naast snel Internet voor jezelf en fatsoenlijk wifi voor alle kantoorhouders, wil je mogelijk je klanten ook snel Wifi kunnen aanbieden aan gasten of open werkplekken/ flexwerkplekken. Natuurlijk wil je dit wel afgesloten hebben van je eigen netwerk, waardoor je gasten kwalitatief goede Wifi kunnen gebruiken zonder dat je eigen ICT daar hinder of gevaar van ondevindt. Wij richten een managed Wifi netwerk voor je in naast je eigen kantoornetwerk of, indien gewenst, eigen wifipunten voor kantoorhouders.

[/one_half][one_half_last]

Werkplekbeheer

Wil je als bedrijfsverzamelgebouw naast conectiviteit ook ontzorgen op het gebied van telefonie, hardware en/ of software? IP Supply is specialist in werkplekbeheer. We kijken samen naar welke oplossingen we in een pakket kunnen aanbieden aan kantoorhouders. Van Office 365 tot Google G-Suite en van maatwerk applicaties tot CRM/telefonie-integraties. Door middel van hulp-op-afstand zijn we altijd dichtbij.

[/one_half_last][one_half]

Upsell je faciliteiten

Naast connectiviteit, telefonie en werkplekbeheer kun je extra faciliteiten aanbieden aan kantoorhouders waarmee je een extra set aan professionele kantoorfacliteiten kunt aanbieden. Denk aan telefonische vergaderruimtes (conference rooms), website hosting, vaste IP-adressen, mobiele telefonie en (betaalde) servicenummers.

[/one_half][one_half_last]

Veel ervaring

Wij durven onszelf met recht specialist te noemen op het gebied van ICT voorziening voor bedrijfsverzamelgebouwen. Met reeds verschillende bedrijfsverzamelgebouwen binnen ons klantenbestand kennen we de uitdagingen, valkuilen, behoeften en oplossingen.

[/one_half_last]