Door de specialisten van IP Supply
ICT Werkplekbeheer met Office 365

ICT werkplekbeheer met Office 365

Jouw bedrijf bestaat ongetwijfeld uit diverse werkplekken. Deze kunnen ofwel statisch zijn, zoals de servers en werkstations op kantoor, maar ook flexibel, bijvoorbeeld voor thuiswerkers. Denk hierbij aan laptops of tablets. Je wilt er echter zeker van zijn dat deze apparatuur betrouwbaar is en wilt zo min mogelijk te maken hebben met storingen en onderhoud. Wij zorgen er voor dat jouw werkplekken altijd up-to-date zijn en staan we voor je klaar als dat nodig is. Werkplekbeheer van IP Supply wordt geleverd met professionele bedrijfssoftware Office 365 van Microsoft. Voor de ultieme werkplekervaring combineer je Werkplekbeheer met Managed Voice en Zakelijk Internet van IP Supply.

[one_half]

Werkplekbeheer Basis

Basis werkplekbeheer bevat een Office 365 Business licentie waarmee Office applicaies vanuit de cloud kunnen worden gebruikt. We monitoren je werkplek op afstan en staan voor je klaar wanneer nodig.

[/one_half][one_half_last]

Werkplekbeheer Standaard

Standaard werkplekbeheer van IP Supply bevat een Office 365 Business Premium licentie waarmee applicaties zowel vanuit de cloud ofwel lokaal kunnen worden gedraait. We beheren je werkplek op afstand.

[/one_half_last]

Werkplekbeheer Compleet

Wil je volledige ontzorging en zeker kunnen zijn van een stabiele en veilige werkplek? Ga dan voor Werkplekbeheer Compleet van IP Supply. Voorzien van een Office 365 Business Premium licentie werk je altijd en overal vanuit de cloud of lokaal. Met maarliefst 10 GB opslagcapaciteit in de cloud staan al je bestanden altijd veilig opgeslagen. We voorzien je werkplek van een Hardware- en malware scan om er zeker van te zijn dat je hardware up-to-date en betrouwbaar is. We monitoren je werkplek actief vanaf afstand en zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

Office 365 voor bedrijven

Office waar en wanneer je het nodig hebt. Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Dat is Office 365 van Microsoft. Of je nu in je kantoor of onderweg werkt, je beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Office 365 Business en Business Premium leveren je de bekende zakelijke Office applicaties vanuit de cloud en in een licentiemodel. Je hebt dus altijd de laatste versie en kunt overal werken, waar en wanneer je maar wilt. Met Office-toepassingen, die maandelijks worden bijgewerkt met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen, kun je in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android- of Windows-apparaat.