Door de specialisten van IP Supply
Complete ICT oplossingen voor zorginstellingen

Wij zijn de ICT specialist voor zorginstellingen

Ben je een huisarts, tandarts, fysiotherapeut of andere zorgaanbieder? Dan herken je als geen ander de noodzaak van goed functionerende en betrouwbare ICT. IP Supply voorziet in alle noodzakelijke ICT oplossingen afgestemd op de specifieke behoeftes van zorginstellingen. We hebben veel ervaring in het ontsluiten van huisarts- en tandartspraktijken en zorgkantoren.

[one_half]

Betrouwbaar Internet

De basis voor al je ICT oplossingen over IP is een betrouwbare, stabiele en veilige Internetverbinding. Wij kunnen te allen tijde de meest snelle Internetverbinding leveren op jouw locatie, zodat een volledig zorgpand kan worden voozien van voldoende bandbreedte. Indien gewenst dubbel uitgevoerd, waardoor de kans op onbereikbaarheid vrijwel is uitgesloten.

[/one_half][one_half_last]

Telefonie met bereikbaarheidsgarantie

Als zorginstelling heb je bijzondere eisen aan je bereikbaarheid. Wij weten dat. Zo wil je je openingstijden, wachtrijen en agents kunnen managen maar wil je ook een breakout kunnen aanbieden voor het geval een wachtende beller accuut hulp nodig heeft. Als arts wil je niet alleen altijd bereikbaar kunnen zijn maar draag je zelfs die plicht. IP Supply ontzorgt je hierbij.

[/one_half_last][one_half]

AVG-proof

De nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacy en gegevensbescherming, de “AVG“, stelt bijzondere eisen aan de manier waarop je jouw patientendata opslaat en verwerkt. Wij kennen de regels en kunnen je hierbij helpen. We starten met een “AVG scan”, waarbij we je precies kunnen aangeven op welke vlakken de bestaande infrastructuur ter verbetering vatbaar is. Daarna komen we met een voorstel op maat.

[/one_half][one_half_last]

Gasten Wifi

Naast snel Internet voor jezelf, wil je mogelijk je klanten ook voorzien van snel Wifi. Natuurlijk wil je dit wel afgesloten hebben van je eigen netwerk, waardoor je gasten kwalitatief goede Wifi kunnen gebruiken zonder dat je eigen ICT daar hinder of gevaar van ondevindt. Wij richten een managed Wifi netwerk voor je in naast je eigen kantoornetwerk.

[/one_half_last][one_half]

Softwarebeheer

Wij hebben verstand van software voor zorginstellingen, lokaal of in de cloud. We verbinden moeiteloos je telefonieomgeving met bestaande CRM systemen, waardoor telefonistes direct zien wie er belt en de juiste klantendata direct binnen bereik is.

[/one_half][one_half_last]

Hosting in Nederland

Onze hosting infrastructuur voor zorginstellingen draait veilig in Nederlandse datacentra op eigen apparatuur in minimaal TIER-2 datacentra. Je data verlaat het grensgebied dus niet en valt onder Nederlands recht.

[/one_half_last]

Veel ervaring

Wij durven onszelf met recht specialist te noemen op het gebied van ICT voorziening voor zorgkantoren. Met reeds enkele tientallen zorgkantoren binnen ons klantenbestand kennen we de uitdagingen, valkuilen, behoeften en oplossingen. We zien er naar uit om ook jouw praktijk van de best passende oplossing te mogen voorzien.