Door de specialisten van IP Supply
Zakelijk Internet met ADSL, VDSL of FTTH

Razendsnelle xDSL en glasvezelverbindingen

Wat al onze zakelijk internet verbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere managed diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%. Daarnaast kun je standaard rekenen op prima ondersteuning van vakkundige mensen. Bovendien levert IP Supply elke denkbare zakelijk Internet voorziening en een verscheidenheid aan technieken.

[one_half]

ADSL

Door middel van ADSL technologie is het mogelijk om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een zakelijk internetverbinding voor Internetverkeer. IP Supply levert ADSL verbindingen met snelheden tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is onderandere afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

[/one_half][one_half_last]

SDSL

SDSL is een breedbandtchniek waarbij down- en uploadsnelheden gelijk zijn. Daarom is SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en werkplekken. IP Supply levert SDSL verbindingen met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. De maximaal haalbare snelheid hangt, net als bij ADSL, af van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

[/one_half_last][one_half]

VDSL

VDSL is een technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘Very high bitrate’ en is op steeds meer locaties in Nederland leverbaar. De verbinding wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. Zakelijk internet over VDSL is leverbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps downloadsnelheid en een maximum van 10Mbps uploadsnelheid. Dit is mede afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale naar uw locatie.

[/one_half][one_half_last]

FTTH

Nederland wordt steeds meer voorzien van glasvezelverbindingen. Ben je gevestigd op een locatie waar zakelijk internet over FTTH beschikbaar is? Dan profiteert u met FTTH van zeer hoge symmetrische snelheden. Met Fiber To The Home ben je niet langer afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kun je dus altijd de maximale bandbreedte halen. Bovendien levert IP Supply glasvezelverbindingen tot maarliefst 1 Gbit per seconde!

[/one_half_last]